top of page

OM OSS

VÅR AMBITION.

Vår ambition är att förse våra deltagare med den bästa utbildningen, de bästa strategierna och det bästa resonemanget med evidens som bakgrund.

De flesta av våra utbildningar involverar diagnostiska tester som ser till att du lär dig. Genom avklarade tester får du ett diplom.

DIPLOMERING.
 
PERSONLIGT.

Varje deltagare är unik. Varje person som går våra utbildningar ska fortsätta få värdefull information och kan vara en del av vår community. Din unika kompetens gör skillnad för oss!

Seth Ronland - Utbildare
EBP PRAKTIKER, BFNS & PERSONLIG TRÄNARE

 Seth är EBPS grundare och har en rad olika utbildningar inom både rehab, strength and conditioning och nutrition. Utbildat i branschen sedan 2008 och intresset för att göra sig själv och andra bättre bara växer!

Ian Houghton - Utbildare
DR. OF NAPRAPATHY & PERSONLIG TRÄNARE

Ian är en internationell föreläsare och utbildare med lång erfarenhet. Ian har en doktorstitel i naprapati samt klinisk erfarenhet av behandlingar samt lång erfarenhet av träning med ett stort spektrum av klienter.

 

Hans Hellberg - Utbildare
EBP PRAKTIKER & PERSONLIG TRÄNARE

Hans Hellberg är personlig tränare och utbildare. Han medverkar på EBP Fysträning där han är aktiv med träningsdelen och utbildningarnas struktur för att förbättra in- och utlärnings processen. 

 

Lars Avemarie - Föreläsare
PT, FYSIOTERAPEUT, PAIN SCIENCE

Lars är legitimerad Fysioterapeut med en bakgrund inom personlig träning. Förutom sin unikt kombinerade bakgrund har Lars en passion för smärtvetenskapen och har skrivit två internationellt erkända artiklar med summeringar av Dr Moseley och Dr Louw. Lars skriver både artiklar och föreläser internationellt om smärta.

 

Annika Rasmusson - Föreläsare
Legitimerad Barnmorska, Grupptränare, Tränare

Annika arbetar till vardags som barnmorska och pre/postnatal träning. Annika har en lång erfarenhet av både det kliniska och praktiska arbetet med graviditet. Uppdaterad på den senaste forskningen och applicerar praktiskt EBPs träningsprinciper.

 

Elina Kämpe Flobrant
Eventkoordinator, Personlig Tränare & Koreagrafi

Elina är vår eventkoordinator och är lärare i EBP Kost & Beteende samt EBP Senior. Elina har en bakgrund inom Brodway Dance School & är utbildad eventkoordinator. 

 

bottom of page