OM OSS

VÅR AMBITION.

Vår ambition är att förse våra deltagare med den bästa utbildningen, de bästa strategierna och det bästa resonemanget med evidens som bakgrund.

Efter varje steg utförs ett teoretiskt test, när detta är klart så erhålls ett diplom på godkänd utbildning. Efter vår EBP Steg 4 gör du en slutexaminering (teori+praktik), godkända deltagare får titeln Evidensbaserad praktiker. 

DIPLOMERING.
 

Seth Ronland - Utbildare

BFNS, ABN, HMS

"Evidensbaserad praktik innebär att den professionelle väger samman sin expertis med bästa tillgängliga kunskap, den enskildes situation, erfarenheter och önskemål vid beslut om insatser" Seth är EBPS grundare och har en kandidatexamen i Food & Nutrition Science samt en Ass. Degree i Behavioral Neurology.

Ian Houghton - Utbildare

DR. OF NAPRAPATHY, PT, CAFS

Driver SHP - Scandinavian Health & Performance i Dubai. Ian är en internationell föreläsare och utbildare med lång erfarenhet. Ian har en doktorstitel i naprapati samt klinisk erfarenhet av behandlingar samt lång erfarenhet av träning med ett stort spektrum av klienter.

 

Hans Hellberg - Utbildare

PT, FAFS, MPT

Hans Hellberg är personlig tränare och utbildare. Han medverkar på alla EBP Steg där han är aktiv med träningsdelen och utbildningarnas struktur för att förbättra in- och utlärnings processen. 

 

PERSONLIGT.

Varje deltagare är unik. Varje person som går våra utbildningar ska fortsätta få värdefull information och kan vara en del av vår community. Din unika kompetens gör skillnad för oss!

Lars Avemarie - Föreläsare

PT, FYSIOTERAPEUT

Lars är legitimerad Fysioterapeut med en bakgrund inom personlig träning. Förutom sin unikt kombinerade bakgrund har Lars en passion för smärtvetenskapen och har skrivit två internationellt erkända artiklar med summeringar av Dr Moseley och Dr Louw. Lars skriver både artiklar och föreläser internationellt för Pain Cloud.

 

Annika Rasmusson - Föreläsare

Legitimerad Barnmorska

Annika arbetar till vardags som barnmorska och pre/postnatal träning. Annika har en lång erfarenhet av både det kliniska och praktiska arbetet med graviditet. Uppdaterad på den senaste forskningen och applicerar praktiskt EBPs träningsprinciper.

 

Nils Wallfält - Utbildare

PT, FAFS

Nils arbetar dagligen med ett brett klientel både inom rehab och prestation. Nils utbildar både inom Crossfit och för Eleiko på nationell och internationell nivå.

 

johan2.jpg

Johan Svensson - Utbildare

Strength & Conditioning Coach

Johan arbetar som fystränare i AIK och har en lång erfarenhet av fysträning av både dam och herrfotboll på elitnivå. Johan arbetar också som utbildare på Svenska fotbollsförbundet. Johan har ett unikt arbetssätt som positivt uppmärksammats i ett flertal medier.

 

Johan Rosenblad - Utbildare

Legitimerad Kiropraktor

Johan har en 5-årig mastergrad i klinisk biomekanik (kiropraktor) från Syddansk Universitet i Odense, Danmark. Han går kontinuerligt på vidareutbildning för att hålla sig uppdaterad på den senaste forskningen inom det muskuloskeletala området. 
Johan arbetar mycket utifrån patientens funktion. Utöver manuell behandling lägger han stor del av tiden på rådgivning, individanpassad övningsterapi och träning. 

 

Mikael Klotz

Legitimerad Fysioterapeut

Mikael har en gedigen erfarenhet som terapeut inom fotboll. Med meriter både nationellt och internationellt är Mikael känd för sitt evidensbaserade arbetssätt och sin pedagogiska framtoning både till spelare och yrkesmän.

 

Elina Kämpe Flobrant

Eventkoordinator & Personlig Tränare

Elina är vår eventkoordinator och hjälplärare i EBP Viktreglering. Elina har en bakgrund inom Brodway Dance School & är utbildad eventkoordinator.