top of page

Heleneholms Sjukgymnastik

Lena Wallin, Fysioterapeut, spec. komp ortopedisk manuell terapi

"EBP, ett väl vetenskapligt förankrat koncept som både accepterar och ifrågasätter evidensen. Innehållet omfattar olika faktorer som är avgörande för att nå ett komplett behandlingsresultat. EBP strukturerar upp de olika faktorerna i planeringen av rehab så att allt som kan påverka positivt eller negativt finns med, och detta på ett vetenskapligt understött sätt. Genom att använda EBP:s förankrade motiv för vad som behövs för en lyckad rehabilitering är det lättare att få patienten att förstå vad som krävs och vilka förutsättningar det finns. Här inkluderas även de psykologiska aspekterna som har en stor del i rehabilitering.
EBP är en resurs för att kunna knyta ihop påsen så att den inkluderar allt som påverkar behandlingsresutatet. Ett suveränt koncept" EBP Föreläsning Resonemang runt övningsval BPS

OscarT.jpg

Oscar Throedsson

Personlig tränare och grundare av Movementunite www.movementunite.com

EBP har utbildningar som lär ut från vad forskningen säger och inte efter en viss tro på en träningsform eller behandlingsform. Utbildningarna är breda och ger deltagarna mycket information att ta med sig hem för att fortsätta utbildningen efteråt.


Med ett bra diskussionsforum och sammanhållning under utbildningarna så vidgar man sitt synsätt och tänka rehab till fysträning.

Att jobba som personlig tränare idag är inte lätt. Det ställs stora krav och kundkretsar ökar stadigt med en större efterfrågan. Det är viktigt med kritisk tänkande kring all information som finns tillgänglig och ett lösningsfokuserat tänk. Detta ger EBP på sina utbildningar. En utbildning alla ska överväga att gå! 
Samtliga EBP Utbildningar


 

Henning Dahlberg

Kiropraktor Student

"Höft var en otroligt intressant utbildning där vetenskap och träning möts i en väldigt givande miljö. Som kiropraktorstudent tycker jag att utbildningen är perfekt då den tar upp bitar jag inte får i min högskoleutbildning. Det mest intressanta med utbildningen tyckte jag va utrymmet som gavs för resonemang och diskussion kring vad som är evidensbaserat och därmed giltigt och vad som inte är det och bör ifrågasättas inom träning och hälsa. Det är den kompetens som dessa resonemang och diskussioner mynnar ut i som jag anser att en modern terapeut eller tränare behöver! Jag skulle rekommendera denna utbildningen till alla som är verksamma inom träningsvärlden och som vill arbeta på ett trovärdigt och resultatgivande sätt!"
" EBP Steg 1 Höft

John Ståhl

Golftränare & PT

"Att jobba som PT (fystränare) i dag ställer krav. Aldrig tidigare har omgivningen varit mer målmedvetna med att uppnå resultat. Detta ställs högre krav på oss som tränare och att vi måste leverera på topp. Genom att jobba och vidare utbilda oss efter vad dagen forskning säger så gör det att vi fortfarande har ett försprång gentemot kunderna som vi jobbar med och att vi kan ge dom de verktyg som krävs för att lyckas. Efter att ha medverka på en 3 dagars utbildning så har jag fått en bra start på förhoppningsvis lång resa mot ytterligare erfarenheter och kunskap vad det gäller träning och dess framtid...
" EBP Fysträning

Cathrine Gennert

Leg sjukgymnast, läkarstudent & PT

EBP:s principer och arbetssätt har gett mig en helhetsförståelse i arbetet med patienter. Utbildningen har både förstärkt och utmanat min tidigare kunskap samt gett mig massa nya lärdomar och synvinklar. Det känns mycket användbart att ha fått nya praktiska kunskaper om rörelsetester och principer att utgå från vid val av övningar. Seth och Hans är fantastiska och engagerade utbildare som på ett ödmjukt sätt delar med sig av all sin kunskap och är öppna för frågor och diskussioner. Jag rekommenderar alla som är verksamma inom träning, rehabilitering eller medicin att gå EBP:s utbildningar! EBP Grund - Steg 3

Mia Krüger

Osteopat

”EBP är ett jättebra komplement för mig som Osteopat då vi ser till helheten inom hälsa och välmående på liknande sätt. Det som skiljer EBP från andra utbildningar är att Ni noggrant studerar forskning och evidens som sedan anpassas till individen för att få fram bästa tänkbara behandling/träning för såväl ung som gammal, motionär som elit.
  För mig står EBP för nyfikenhet, noggrannhet, rörelse och glädje.” EBP Grund, EBP Dissektion & EBP Viktreglering

bottom of page